Belediye başkanlığı Haberleri

belediye başkanlığı haberleri ve güncel belediye başkanlığı gelişmeleri, belediye başkanlığı ile ilgili tüm video, belediye başkanlığı fotoğrafları ve belediye başkanlığı haberleri Genç Gazete sitemizde


Siyaset

Kayseri Pınarbaşı Belediyesi'ne CHP'nin kazandığı ancak itiraz üzerine seçimlerin 2 Haziran'da yenilenmesine karar verilmişti. Kayyım atandı.

Gündem

Pervari ilçesindeki Siirt'e bağlı bölgede, belediye başkanlığı seçimlerine bağlı olarak yaşanan gerginlikler, üzücü bir olayla zirveye ulaştı.

İnegöl

AK Parti ve İYİ Parti, hem Belediye Başkanlığı hem de Belediye Meclisi seçimlerinde toplamda 60 binden fazla oy kaybetti.

İnegöl

Gelecek Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Sedat Yavuz seçim dönemi boyunca açıklayacağı 50 vizyon projenin ilk 4’ünü açıkladı. Alt yapı,...

İnegöl

Gelecek Partisi'nin İnegöl İlçe Başkanı Sedat Yavuz, yaklaşan yerel seçimlerde belediye başkanlığına adaylığını açıkladı.

İnegöl

AK Parti İnegöl Belediye Başkan Aday Adayı Yavuz Uğurdağ, basın mensuplarıyla buluştu.

Politika

Milas'ta siyasi hareketlilik: Üniversite öğretim üyesi ve kanaat önderi Doç. Dr. Mehmet Günlük, belediye başkanlığı için adaylığını açıkladı.

İnegöl

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Aydın'ın istifası ve Şavşat Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusu siyasi kulisleri hareketlendirdi.

Magazin

Uzun yıllardır Ayvalık'ta yaşamını sürdüren ünlü sanatçı Hülya Avşar, Ayvalık Belediye Başkanlığı adaylığı hakkındaki iddialara cevap verdi.

Siyaset

ADAYI OLMAYI DÜŞÜNEN ÜNLÜ SANATÇI HAKAN PEKER, DESTEK İÇİN GÖRÜŞMELERE BAŞLADI.