AZİZ YILDIRIM Haberleri

AZİZ YILDIRIM haberleri ve güncel AZİZ YILDIRIM gelişmeleri, AZİZ YILDIRIM ile ilgili tüm video, AZİZ YILDIRIM fotoğrafları ve AZİZ YILDIRIM haberleri Genç Gazete sitemizde


Spor

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Süper Kupa maçıyla ilgili aldığı kararı sert bir dille eleştirdi.

Gündem

Şike kumpası sürecinde 364 gün hapis yatan Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım’ın Maliye’ye açtığı tazminat davasında karar çıktı.

Türkiye

Türkiye'nin turistik zenginliklerine bir yenisini daha ekleyen Trabzon, Ortahisar ilçesinde Karadeniz Bölgesi'nde ilk olma özelliği taşıyan Kuş Parkı'nı hizmete sundu.

Spor

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Ali Koç'a karşı aday çıkmaması halinde aday olacağını açıkladı.

Spor

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a olağanüstü kongreye gitmesi yönünde çağrıda bulundu.

Spor

Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferini Ryan Kent ile yaptı. Sarı-Lacivertliler, Ryan Kent'i 4 yıllığına kadrosuna kattığını resmen duyurdu.

Spor

Fenerbahçe'de tepkileri odağındaki tek isim başkan Ali Koç. 17 Haziran'daki Genel Kurul'da harekete geçecek Aziz Yıldırım'ın, Ali Koç'u koltuğundan edecek...

Dünya

Nijerya Deniz Kuvvetleri ve Aziz YILDIRIM'ın sahibi olduğu Dearsan Tersanesi arasında NNS Aradu fırkateyninin modernizasyonu için anlaşma imzalandı.