Anma Haberleri

Anma haberleri ve güncel Anma gelişmeleri, Anma ile ilgili tüm video, Anma fotoğrafları ve Anma haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

İnegöl halkı, terör saldırıları sonucu hayatını kaybeden 12 kahraman Mehmetçik için Türk bayrakları eşliğinde anlamlı bir protesto gerçekleştirildi.

Bursa

Bursa, bugün 36 değerli vatandaşını kaybetti. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Yakınlarına bağ sağlığı diliyoruz.

İnegöl

İnegöl'de bugün yaşamını yitiren 8 kişinin hikayeleri, yakınlarını ve tüm şehri hüzne boğdu. Allah rahmet eylesin!

Bursa

Bursa'da bugün yaşanan kayıplar, şehrin hüznünü derinleştirdi. Vefat eden 40 kişinin hikayeleri, yakınlarının ve tüm şehrin yüreğini burkuyor.

Bursa

Bursa'da yaşanan kayıplar, bugün şehri yasa boğdu. Toplam 43 kişi, çeşitli nedenlerle hayatını kaybetti. Vefat edenlerin yakınlarına sabır ve başsağlığı...

İnegöl

İnegöl, bugün yaşanan kayıplarla yas içinde. Peki, İnegöl'de bugün kimler aramızdan ayrıldı? İşte Bugün İnegöl'de Vefat Edenler!

Kültür& Sanat

Türk tarihinin en ikonik figürlerinden biri olan Seyit Onbaşı, Çanakkale Savaşları'nda sergilediği üstün cesaret ve kahramanlıkla Türk milletinin gönlünde taht...

İnegöl

İnegöl'de yaşanan acı kayıplar, sevenlerini ve yakınlarını yasa boğdu. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun!

Eğitim

Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve tarihe "asrın felaketi" olarak geçen depremlerle sarsıldı. Depremde yüzlerce öğretmen de öldü.

İnegöl

Bir kasabanın hafızası, onun insanlarındadır. İnegöl, bugün sevilen bir kişiyi daha kaybetti. İşte, İnegöl'ün bugün veda ettiği değerli insanların detayları.

İnegöl

Bugün İnegöl’de vefat eden ve toprağa verilen değerli insanlarımızın isimlerini, yaşlarını ve defin detaylarını paylaşıyoruz.

İnegöl

Bugün İnegöl'de 4 can vefat etti. İnegöl'ün sakinleri, bugün dört değerli bireyin vefatını yas tutarak anıyor. Allah Rahmet Eylesin!