ABD Haberleri

ABD haberleri ve güncel ABD gelişmeleri, ABD ile ilgili tüm video, ABD fotoğrafları ve ABD haberleri Genç Gazete sitemizde


Dünya

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) ABD'nin veto ettiği Filistin'in BM'ye tam üyeliğini öneren karar tasarı.

Dünya

ABD'nin New Jersey eyaleti ve Güneydoğu Asya ülkesi Myanmar, kısa süre içinde ardı ardına yaşanan depremlerle sarsıldı. Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi...

Dünya

Morgan Stanley'in baş ekonomisti Ellen Zentner'in açıklamaları, ABD'deki faiz politikalarıyla ilgili önemli bir gelişmeyi işaret ediyor.

Ekonomi

ABD'nin önde gelen finans kuruluşlarından biri olan Wells Fargo'nun dolar beklentisi gündeme bomba gibi düştü.

Dünya

Washington Post gazetesinin haberine göre, ABD, İsrail’e milyarlarca dolar değerinde askeri mühimmat ve savaş uçağı transferine izin verdi.

Gündem

ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Kuvvetler Komitesi heyeti, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye geldi Heyet, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile...

Dünya

Gallup tarafından yapılan ankette, ABD’lilerin yüzde 55’inin İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarını onaylamadığı ortaya çıktı.

Gündem

14 yaşın altındaki çocukların sosyal medyadan yasaklanmasını ve 16 yaşın altındakilerin erişiminin kısıtlanmasını öngören yasa imzalandı.

Ekonomi

ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs, altın fiyatlarıyla ilgili yaptığı son tahminlerle yatırımcıları ve altın borcu olanları harekete geçirebilir.

Dünya

Karar, özellikle Gazze Şeridi'nde yaşanan çatışmaların ardından, bölgedeki ateşkes çağrılarını güçlendirmeye yönelik bir adımdı.

Dünya

New York Temyiz Mahkemesi, ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'ın sivil dolandırıcılık davasında verilen cezayı düşürerek kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Bilim ve teknoloji

ABD Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresi (NOAA) tarafından yapılan açıklamada, Güneş'te meydana gelen bir plazma patlamasının ardından oluşan jeomanyetik fırtınanın,...