WELTEW AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Program Cem Taşkıner'in ilahi eserlerini seslendirmesi ve semazen gösterisi ile başladı. Daha sonra Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı bir konuşma yaptı.

Balcı; "Weltew ailesi olarak mübarek Ramazan ayında bir araya gelmek istedik. Böylece aile bağlarımızı daha da güçlendirmiş olacağımıza inanıyorum. Markamız her geçen gün büyüyor. Gerek şube sayısı gerekse üretim kapasitemiz sürekli artıyor. Markamız büyüdükçe yeni yatırımların da önü açılıyor. Böylelikle ailemizi büyüterek daha fazla kişiye istihdam sağlayabilmeyi amaçlıyoruz. Genç ve dinamik bir markamız ve ailemiz var. 400'e yakın çalışanımızla biz hep birlikte güçlü ve umutluyuz. Ben şahsen hala ilk günlerdeki gibi heyecanlı ve azimliyim. Aynı istek ve heyecanla Weltew'i dünya markası yapmak için çalışıyoruz. Biliyorum ki bu çalışma yolculuğunda en büyük pay siz çalışma arkadaşlarımızındır. Sizler her zaman özverili, azimli, samimi ve sabırlı oldunuz. Hepinize Weltew'e olan katkılarınızdan dolayı müteşekkirim.

"HER TÜRLÜ YENİLİĞE VE GELİŞİME AÇIĞIZ"

Ailemiz, her türlü yeniliğe ve gelişime açıktır. Bizlere düşen görev ise hem çok çalışmak hem de kaliteli işler yapmaktır. Şu anda Türkiye'de 55 konsept mağazamız var. Yurt dışında, 4 kıtada, Paris'den Dubai'ye, Amerika'dan Çin'e kadar 25 mağazamız ve birçok satış noktasında ülkemizi gururla temsil ediyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl toplam 100 mağazaya ulaşacağız. Davetimize icabet ederek soframızı şereflendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Şimdiden mübarek ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Kurbanlık ve Et Fiyatlarında Büyük İndirim: 2024 Kurban Bayramı'nda %30'luk Düşüş Bekleniyor! Kurbanlık ve Et Fiyatlarında Büyük İndirim: 2024 Kurban Bayramı'nda %30'luk Düşüş Bekleniyor!

Konuşmanın ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua, iftar sonrası da sihirbaz gösterisi ve Cem Taşkıner'den Türk Sanat Müziği eserleri ile program son buldu.