Yıldız Lokantaları'nın 4.şubesi olan Organize Sanayi Bölgesi Şubesi Cumartesi günü açıldı. Açılışa İnegöl protokolü ve siyasilerin ilgisi yoğun oldu.

Açılışta konuşan firma sahibi Okan Göktaş; "Yakın komşu il ve ilçeler göç verirken; İnegöl hala göç almaya, cazibe merkezi olmaya devam ediyor. İnegöl insanının göz bebeği ürettiği mobilyalar, dünyanın yüzden fazla ülkesinde yüz binlerce milyonlarca eve giriyor. Ciddi ihracatlar yapıyor. Büyük bir başarı hikayesi bu. İnegöl'ün girişimcisinin başarısıdır bu. Biz de İnegöl'de 30 yıldır hizmet sektöründe faaliyet gösteren bir firmayız. Görevimiz İnegöl'ün faziletli insanına iyi bakmaktır. Onun bu kadar işi gücü içerisinde yemeğe ayırdığı zamanın kaliteli olmasını istiyoruz. Biz İnegöl'ü seviyoruz, onlar da bize sahip çıktı bizleri sevdi. Yeni bir yatırım yapıyoruz. Şimdiye kadar İnegöl insanı bizi mahcup etmedi bundan sonra da mahcup etmeyecektir. Allah yardımcımız olsun" dedi.

İlk Zam Geliyor: Herkesi İlgilendiriyor! 1 Mayıs'tan İtibaren Fiyatlar 150 TL Birden Artacak İlk Zam Geliyor: Herkesi İlgilendiriyor! 1 Mayıs'tan İtibaren Fiyatlar 150 TL Birden Artacak

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ise; "Yıldız Lokantaları İnegöl'ün bir açığını kapatıyor. İnegöl'ün bir çok markası var. Bu marka için İnegöl'e gelenlere önce İnegöl köftemizi ikram ediyoruz. Bunun yanında da sulu yemeği kaliteli şekilde sunan lokantalarımıza da ihtiyacımız var. Yıldız Lokantaları da bunu en güzel şekilde yapıyor. Açılışımız hayırlı olsun" dedi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da yaptığı konuşmada; "Şehrimiz bereketli topraklarda kurulmuş ama bu bereketli toprakların üzerinde de bereketli insanlar var. Müteşebbis ruha sahip insanlardan kurulu bir şehir... Ekonominin canlılığında dinamizminde ihracat rakamlarında bunu görmek mümkün... Bu bizim adımıza gurur vesilesidir. Yeni işyerimizin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" diye konuştu.

Açılışta konuşan Kaymakam Şükrü Görücü ise şunları söyledi: "Böyle güzel bir müessesinin açılışında bulunduğumuz için mutluyuz. Güzel bir tesis bol kazançlar diliyoruz. İnsanın midesine yapılan yatırımdan kimse zarar görmez. Hayırlı uğurlu olsun"

Konuşmaların ardından dua ve kurban kesimi sonrası kurdele kesimi ile açılış gerçekleştirildi. Açılış sonrası katılanlara yemek ikram edildi.