İnegölspor Tesislerinde toplanan bordo beyazlı futbolcular, teknik direktör Mehmet Bulut yönetiminde sezonun ilk antrenmanını yaptı.

Antrenman öncesi yeni sezonun ve 2.ligin hayırlı uğurlu olması, kazasız, belasız, başarılı sezon geçirilmesi temennisi ile yöneticiler tarafından kurban kesildi.

Galatasaray - Fenerbahçe Derbisi İşte Seyirci Sayısı Kararı! Galatasaray - Fenerbahçe Derbisi İşte Seyirci Sayısı Kararı!

İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada ilk etap çalışmalarını 2 Ağustosa kadar kendi tesislerde yapacaklarını söyledi.

İlk etap çalışmalarının ardından 5 Ağustosta Kızılcahamama gideceklerini kaydeden Bulut, burada 13 gün kamp yapacaklarını belirtti.

Altınorduspordan Berkay Günay ile 2 yıllığına anlaştıklarını ifade eden Bulut, Ayrıca Koray Karagözoğlu, Deniz Durmuş, Eray Açıkgöz, kaleci Doğan Özcan, Bayram Çetini kadromuza kattık. İhtiyaç gördüğümüz ve bütçemize uygun oyuncular olduğu takdirde transfer yapacağız. İnşallah elimizdeki kadro istediğimiz performansı gösterir ve transfer ihtiyacı duymayarak başarılı oluruz. Tek dileğimiz bu. Başarılı olan, şampiyon olan bir takıma geldik. Sorumluluğumuz daha da arttı. Çünkü bizden beklenti oluştu. Bunu biliyoruz. İnşallah bu beklentiye cevap verecek güce kapasiteye takım ve camia olarak sahibiz. İnşallah sizlerin ve taraftarın desteği ile İnegölspor"u layık olduğu yerlere getirmeye çalışacağız. dedi.

Mehmet Bulut, ligde mücadele edecekleri gruba ilişkin bir soruya ise şöyle yanıt verdi: Kağıt üzerinde bu işler kolay gibi gözüküyor ama takımların genel durumunu bilemiyoruz. Balıkesirspor takımı hazır, iyi bir takım. Malatyaspor iyi transferler yapıyor. Eyüpspor iyi isimler transfer ediyor. Ama ne derece tutacak bilemezsiniz. O bakımdan biz kendi işimize bakıyoruz. Biz iyi olduktan sonra zaten problem yok. Bizim düşüncemiz futbolcu kardeşlerimizin performansını en üst düzeye çıkabilmek. Bu yönde çalışmalarımız devam edecek.

"Bir üst lige çıkan takımlar genelde sıkıntı yaşarlar. Birçok takımda ilk senesinde ligden düşerler. İnegölspor"un bu seneki öncelikli hedefi ne olacak" sorusuna Bulut, şöyle cevap verdi: "Futbolcu kardeşlerimize öncelikli söylediğim büyük düşünmeleri, hedefi büyük tutmaları ama kısmettir, nasiptir, şampiyonluk diye başlarsınız ama ligi 8"ci veya 9"cu bitirirsiniz. Ama öncelikli hedefimiz ilk 5 içerisinde yer alabilmek. Bu doğrultuda çalışmalarımız. Ama bakarsınız iyi performans gösterirler bir üst lige çıkarlar."