İnegölspor ziyaretinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Aktaş; "Başkanımız Alper beyin çıkardığı rapor doğrultusunda İnegöl özelinde bir görüşme gerçekleştirdik. Ondan öncede muhtarlarımız ile görüşmeler gerçekleştirdik. Şimdi ilçe ilçe gezilere başlıyoruz. Bursa'mızın tüm ilçelerini tek tek gezeceğiz. Bugünde İnegölspor'umuzu ziyaret ettik desteğimizin ve gönlümüzün onlarla olduğunu ifade ettik" dedi.


HAVUZ EKİM SONUNDA

İnegöl'deki yüzme havuzu konusunda Aktaş; "Malumunuz zor bir ekonomik süreçten geçiyoruz, bununla alakalı süreci de sağlıklı ilerletebilmek için bir takım değerlendirmeler yaptık. İnegöl'de özellikle yarım olan bir yüzme havuzumuz var ekim sonu onu tamamen bitiriyoruz, Kasım başında açılışını yapmış olacağız" ifadelerini kullandı.


MESUDİYE SAHASI İNEGÖLSPOR'A DEVREDİLECEK
Mesudiye bulunan sahanın İnegölspor'a devredileceğini belirten Aktaş; "Mesudiye'deki sahayı bitirdik ama maalesef ne idüğü belirsiz kişiler tarafından olumsuz bir durum gerçekleşmiş saha ortasındaki halı yakılmış. Bir de rüzgardan dolayı çatı uçmuş tabi işi teslim almadığımız için onu da arkadaşlarımız yapacak ve 10 gün içerisinde devredilecek. Oranın da takibatı İnegölspor'a ait anahtarlarını İnegölspor'umuza teslim edeceğiz"dedi.


TESİSLER İHALEYE ÇIKIYOR

İnegölspor tesislerinin 2.etabının ihaleye çıkacağını belirten Aktaş "İnegölspor tesislerinin ikinci etap ihalesi 17-18 milyonluk bir iş. O işinde ihalesi bugünlerde gerçekleşiyor. Gönlümüzün arzu ettiği önümüzdeki Nisan Mayıs ayında İnegölspor'a teslim etmek. Özellikle bu alanda bana göre İnegöl'ün bundan sonraki süreçte, belediye başkanımızın da bir projesi var bu alan ile alakalı. İnegöl'e gerçek manada bir yaşam alanı kazandırmak gerçek manada doğal ortam kazandırmak açısından yapacağı çalışma için altyapı oluşturması adına hazırlamamız gerekiyor" dedi


ALT YAPI SİL BAŞTAN

Banka Kartıyla Temassız Ödemelerde Limit Artıyor Banka Kartıyla Temassız Ödemelerde Limit Artıyor

İnegöl'ün alt yapı çalışmalarına başlayacaklarını da söyleyen Aktaş, şöyle devam etti: "Bu yılın son çeyreğinde altyapıya giriyoruz komple 2 yıllık süreç zarfında alt yapıdan kaynaklanan yoğun bir süreç olacak. Bunun belki bir miktar olumsuz yansımaları olacak ama özellikle artık bulunduğum dönem içerisinde ara sokaklara kadar kaynak suyunun evlere iş yerlerine ulaştığı bir ortam olacak, beraberinde kanalizasyon hatlarının tamamıyla yenilenmesi adına güzel bir ortamı hep beraber teşekkül ettirmiş olacağız."