Hangi il, hangi kuruyemişi tercih ediyor? İşte 81 ilin kuruyemiş haritası! Hangi il, hangi kuruyemişi tercih ediyor? İşte 81 ilin kuruyemiş haritası!

Geçtiğimiz yıl birçok sızıntı sonrası Rockstar Games resmi olarak yeni GTA oyununu geliştirdiğini duyurdu. Daha sonra yapımın detayları yavaşça ortaya çıkmaya başladı. Nihayetinde 5 Aralık akşamında GTA 6 & Vice City için ilk fragmanın geleceği söylendi. Hatta bir gün öncesinden YouTube kanalında canlı yayın başlattı. Fakat tanıtıma saatler kala GTA 6 tanıtım videosu ve çıkış tarihi sızdı. Bunun üzerine Rockstar orijinal videoyu yayınladı.

GTA 6 çıkış tarihi: 2025!

Rockstar, GTA 6’nın ilk fragmanını paylaşmasından bir gün önce, şu anda askıya alınmış olan @Gta6trailerleak adlı bir hesap, fragmanı X (Twitter) üzerinde yayınladı. GTA VI fragmanının 5 Aralık Salı akşamı paylaşılması beklense de bu sızıntıdan sonra Rockstar resmi YouTube kanalında fragmanı tam olarak yayınladı.

Fragman, son iki yıl içinde yavaşça ortaya çıkan GTA 6 hakkında birçok küçük detayı doğruluyor. Bunlar arasında Vice City’e dönüş ve oyunun serinin ilk kadın baş karakteri de (Bonnie ve Clyde’dan ilham alınan çift) yer alıyor. Ayrıca fragman, oyunun 2025’te piyasaya sürüleceğini de belirtiyor. 

Editör: Özkan Duran