Ömer dizisinin başarılı oyuncusu Gökçe Bahadır'ın İstanbul Boğazı'na hakim evi, lüks yaşamın yeni simgelerinden biri haline geldi. Bahadır'ın bu muhteşem evi için aylık olarak ödediği kira miktarının 270 bin lira olduğu iddia edildi, bu durum magazin gündemine damgasını vurdu.

Ruhi Çenet'in YouTube Hesabı Hacklendi Ruhi Çenet'in YouTube Hesabı Hacklendi

Ünlü oyuncu ve müzisyen eşi Emir Ersoy, geçtiğimiz yaz gözlerden uzak bir tatil yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. Birçok ünlü ismin aksine, lüks bir otelde veya teknede tatil yapmak yerine, Bodrum'da mütevazı bir kulübede kafa dinlemeyi tercih etmişlerdi. 

Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy çifti, Etiler sırtlarındaki bu göz alıcı Boğaz manzaralı evi aylık 270 bin lira gibi rekor bir bedelle kiraladı. “Ömer dizisinin yıldızı Gökçe Bahadır ile müzisyen eşi Emir Ersoy, Etiler sırtlarındaki Boğaz manzaralı evi konuşuluyor.”

Daha önce evde Galatasaray'ın eski yıldızı Juan Mata'nın aylık 5 bin euroya oturduğu bilgisi de dikkat çekti.

Bahadır- Ersoy çiftinin, gayrimenkul yatırımları yaparak kazandıkları parayı değerlendirdikleri ve İstanbul dışında kaldıkları dönemlerde Bodrum'daki yeni tadilatı biten villalarında yaşayacakları öğrenildi. 

Kaynak: Haber Merkezi