Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük paniğe neden olan Covid-19 virüsün yayılımını en aza indirebilmek amacıyla alınan güvenlik tedbirleri nedeniyle çalışma saatleri arttırılan polis, canla başla çalışarak vatandaşlara hizmet veriyor.

Sinan Ateş Cinayeti: Azmettiricinin Sıradışı İtirafları Şok Etti! Sinan Ateş Cinayeti: Azmettiricinin Sıradışı İtirafları Şok Etti!

Korumasız kıyafetlerle sadece maske ile sokaklarda tedbir almaya çalışan emniyet ekipleri, vatandaşla devamlı temas halinde.

Sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde 18 saate kadar çalışan emniyet ekipleri, kimi zaman elinde ateş ölçerle bir sağlıkçı gibi görev yapıyor ve vatandaşların ateşini ölçüyor.

Ülkemizde koronavirüsle mücadelede sağlıkçılarla birlikte özverili şekilde çalışan emniyet teşkilatı mensupları,bütün görevleri mesai kavramı gözetmeden özveriyle yerine getiriyor.

Kendisinden çok toplumun sağlığını düşünerek görev yapan emniyet güçlerinin koronavirüsle mücadeledeki fedakar çalışmaları onları mücadelenin 'gizli kahramanları' arasında yapıyor. Polisler, Ramazan ayında iftarlarını ailelerinden uzakta görevi başında yapıyor.