Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde yaşayan emekli öğretmen Engül Mutlu, şehrin acı bir kaybına neden oldu. 68 yaşındaki Mutlu, uzun bir süredir devam eden bir hastalığa karşı verdiği mücadeleyi kaybederek hayata veda etti. Öğretmen Mutlu'nun vefat haberi, ailesini, öğrencilerini ve çevresindeki topluluğu derin bir üzüntüye boğdu.

Gemlik Belediyesi'nden üzücü açıklama

Engül Mutlu, 1956 yılında dünyaya geldi ve hayatını öğretmenlik mesleğine adadı. Birçok öğrencisine rehberlik eden ve onlara bilgi ve değerlerle dolu bir eğitim veren Mutlu, öğrencileri arasında sevgi ve saygıyla anıldı. Meslek hayatının ardından emekli olan Mutlu, öğrencileri ve meslektaşları arasında örnek bir figür olarak tanınıyordu.

Engül Mutlu'nun ölümü, Gemlik ve çevresinde geniş bir topluluk tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Öğrencileri, meslektaşları ve dostları, Mutlu'nun eğitimdeki katkılarını, insan sevgisini ve pozitif enerjisini anımsayarak onu özlemle anmaktadır.

Cenaze töreni, yakın dostları, ailesi ve sevenleri tarafından büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Engül Mutlu'nun hayatı boyunca edindiği dostluklar ve bıraktığı olumlu izlenimler, onun anısının sürekli yaşamasına katkı sağlayacaktır.

Öğretmen Engül Mutlu'nun ailesine, öğrencilerine ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyor, onun sevgi dolu hatırasını bir kez daha saygıyla anıyoruz. Mekanı cennet olsun.

Gemlik Belediyesi, bugün yaptığı açıklamada, emekli öğretmen Engül Mutlu'nun vefat ettiğini duyurdu. Merhumun eşi, Nihan ve Eren Mutlu'nun annesi, Necati ve Necdet Grgin'in kardeşi olarak bilinen Engül Mutlu'nun cenazesi, öğlen namazını müteakip Asım Kocabıyık Camisi'nden kaldırılarak eski mezarlıkta toprağa verilecektir.

Engül Mutlu'nun vefat haberi, öğretmenlik mesleğinden emekli olmuş bir bireyin yaşamını yitirmesi nedeniyle toplulukta derin bir üzüntü yaratmıştır. Belediye tarafından yapılan duyuruda, ailesine başsağlığı ve sabır dileyerek cenaze detaylarına yer verilmiştir.

Sosyal medya üzerinden ise merhum öğretmenin sevenleri, yakınları ve meslektaşları tarafından birçok taziye mesajı paylaşılmıştır. Engül Mutlu'nun hayatına dair anılar, paylaşılan mesajlarda öne çıkmış ve onun eğitim camiasındaki etkisi ve sevgisi vurgulanmıştır.

20 saniye içinde 2 kez ölümden döndü 20 saniye içinde 2 kez ölümden döndü

Öğretmenlik mesleğine yıllarını vermiş, toplumda sevgi ve saygıyla anılan Engül Mutlu'nun vefatı, Gemlik ve çevresinde geniş bir çevrede duyulmuş ve üzüntüye neden olmuştur. Cenaze törenine katılımın yoğun olması beklenmekte ve toplumun bir araya gelerek bir dostlarını uğurlama anısında bir araya gelmesi beklenmektedir.

Editör: İHSAN KURAN