Bursaspor’da İlk Aday Avukat Levent Dönertaş Bursaspor’da İlk Aday Avukat Levent Dönertaş

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Trabzonspor'u 5-1 mağlup ettikleri maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Buruk, galibiyetin önemine vurgu yaparak, Trabzonspor deplasmanında kazanmanın önemli bir başarı olduğunu belirtti.

Buruk, basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Sadece sahaya odaklandık. Biz maç maç gideceğiz. Trabzonspor deplasmanında galip gelmek önemli bir başarı. Trabzonspor ne kadar eksik olursa olsun, böyle bir atmosferde maç kazanmak kolay değil. Bu sonucu aldığımız için tabii ki mutluyuz. Kazanmak önemli tabii ama farklı da bir skor aldık. Maç öncesi böyle bir skor olacağını kimse beklemezdi" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Trabzonspor karşısında elde ettiği 5-1'lik galibiyetin, özellikle farklı bir skorla gelmesinin sürpriz olduğunu dile getiren Buruk, maç öncesinde böyle bir skorun beklenmediğini belirtti. Teknik direktör, takımının performansından ve başarılarından dolayı mutlu olduklarını vurgulayarak, oyuncularını tebrik etti.

Buruk'un açıklamalarından anlaşıldığı üzere, Galatasaray için Trabzonspor deplasmanında alınan galibiyet özel bir öneme sahip. Oyun disiplini ve skor avantajıyla elde edilen bu zafer, takımın moralini yükseltirken, taraftarları da sevindirmiş görünüyor. Galatasaray'ın ligdeki performansı ve hedefleri açısından önemli bir galibiyet elde ettiği bu maç, ligdeki yerini sağlamlaştırmak adına olumlu bir adım olarak nitelendirilebilir.

Editör: Şaban Kılıçcı