Süper Lig'in 31. haftasında futbolseverleri büyük bir heyecan bekliyor. Ligin lideri Galatasaray, evinde Hatayspor'u ağırlıyor. Sarı-kırmızılılar, sezonun tek yenilgisini aldıkları rakipleri karşısında bu kez hata yapmak istemiyor ve liderlik koltuğunu korumayı hedefliyor.

Avrupa Ligi'nde Nefes Kesici Yarı Final: Kimler Finalin Kapısını Aralayacak? Avrupa Ligi'nde Nefes Kesici Yarı Final: Kimler Finalin Kapısını Aralayacak?

Maç Detayları

Bu önemli karşılaşma, 2 Nisan Salı günü saat 20:30'da Rams Park'ta oynanacak ve futbolseverler, maçı beIN Sports 1 kanalından canlı olarak izleyebilecekler.

Galatasaray'ın Muhtemel 11'i

Okan Buruk'un öğrencileri, Hatayspor maçına tam kadro hazırlanıyor. Beklenen muhtemel 11: Kaleci: Muslera Defans: Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn Orta saha: Torreira, Kerem Demirbay Forvet arkası: Barış, Mertens, Kerem Aktürkoğlu Forvet: Icardi Galatasaray, bu sezon gösterdiği performansla 26 galibiyet, 3 beraberlik ve sadece 1 mağlubiyetle 81 puan toplayarak liderlik koltuğunda yer alıyor.

Galatasaray Rekor Peşinde

Okan Buruk, iç saha galibiyet serisi rekoruna göz dikti. Geçen sezon son 3 ve bu sezon 15 iç saha maçını kazanarak Mircea Lucescu'nun 18 maçlık rekoruna ortak olan Buruk, bu maçı da kazanarak rekoru kendi adına yazdırmayı hedefliyor.

Hatayspor'un Durumu

Hatayspor, 7 galibiyet, 12 beraberlik ve 11 mağlubiyetle 33 puanla 15. sırada bulunuyor. Düşme hattından uzaklaşmak isteyen ekip, Galatasaray karşısında alacakları olumlu sonuçla ligdeki konumlarını güçlendirmeyi amaçlıyor.

Galatasaray'da Sarı Kart Sınırındakiler

Sergio Oliveira, Davinson Sanchez, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncuların bu maçta kart görmeleri durumunda, önümüzdeki hafta Corendon Alanyaspor ile oynanacak maçta forma giyemeyecekler.

Rövanş Zamanı

Lider Galatasaray, bu sezon Süper Lig'deki tek yenilgisini Hatayspor'a karşı yaşamıştı. Sarı-kırmızılılar, bu maçla birlikte hem rövanşı almak hem de üst üste 12. galibiyetlerini elde etmeyi hedefliyor.

Kaynak: Haber Merkezi