Filistin'e destek paylaşımı yapan Real Madrid'in eski yıldızı Karim Benzema, hedef tahtasına oturtuldu.

benzema

Karim Benzema: Filistin Paylaşımı ve Ardından Yaşananlar

Benzema'nın Dikkat Çeken Paylaşımı

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sonrasında sosyal medya hesabından "Tüm dualarımız bir kez daha kadınlar ve çocukları ayırt etmeyen haksız bombalamaların kurbanı olan tüm Gazze sakinleri için" paylaşımında bulunan Benzema, büyük bir tartışmanın ortasında kaldı.

Otobüs kent merkezindeki nehre uçtu 7 yolcu öldü Otobüs kent merkezindeki nehre uçtu 7 yolcu öldü

Fransa İçişleri Bakanı'ndan Sert Açıklamalar

“Karim Benzema’nın, Müslüman Kardeşler örgütü ile kötü şöhretli bağlantıları var. Bu grup Avrupa’da terörist olarak adlandırılıyor”

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin'in bu açıklamalarıyla beraber milletvekillerinden de Benzema'nın Fransız vatandaşlığından çıkarılması yönünde çağrılar yapıldı. Ancak Benzema bu iddialara henüz yanıt vermedi.

Avrupa Futbolunda Diğer Skandal Kararlar

youcef

Youcef Atal Kadro Dışı!

Fransız ekibi Nice, Filistin'e destek paylaşımlarının ardından Cezayirli futbolcusu Youcef Atal'ı kadro dışı bıraktı.

"Nice yönetimi, Youcef Atal ile görüşmek için bir araya geldi. Nice, oyuncunun yaptığı paylaşımı geri çektiğini ve özür dilediğini açıkladı. Ancak yapılan paylaşımın ciddiyeti göz önüne alındığında kulüp, oyuncuya ceza uygulama kararı aldı."

el ghazi

Anwar El Ghazi'nin Sözleşmesi Feshedildi

Almanya Bundesliga ekiplerinden Mainz 05, Hollandalı futbolcu Anwar El Ghazi'nin Filistin ile ilgili yaptığı paylaşım nedeniyle sözleşmesini feshetti.

"El Ghazi'nin yaptığı paylaşımın kulüp değerlerinin dışında kaldığı ve iki ülke arasındaki duruma kulübün tarafsız bakması gerektiği belirtilerek, oyuncunun antrenmanlara ve maç kadrosuna alınmayacağı açıklandı."

Editör: Abdullah Argun