Okul bahçesinde gerçekleşen kutlama programında her okul kendi standını oluşturarak; yiyecek satışı gerçekleştirdi.

Ayrıca öğrenciler, canlı performansla hünerlerini de sergiledi. Farklı öğrenci grupları şarkılar söyledi.

19 MAYIS'I FARKLI KUTLADIK

Program hakkında bilgi veren Naire Çekiyeva Anadolu Lisesi Müdürü Cavit Yakşi; "Öteden beri iddiamız var. Naire Çikayeva ilklerin ve güzelliklerin, başarıların, sosyal ve kültürel faaliyetlerin hissedilerek yaşandığı, yaşayan bir okul. Bugün Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızın farklı bir şekilde kutlamasını yapıyoruz. Aynı zamanda baharın da gelişi bizim adımız ayrı bir güzellik.

OKULLARINI SEVSİNLER

Zihni berrak olmayanın, sevgiyle kalbi dolu olmayanın yaptıklarından çok fazla verim elde edebileceğini zannetmiyorum. Önemli olan öğrencilerin okulunu sevmeleri ve sevgiyle bağlanmalarını istiyoruz. Bayramı her şeyiyle yaşasınlar istiyoruz. Bayramı farklı şekilde kutlayalım istedik.

Atatürk'ün gençliğe hitabesini can kulağıyla dinledikten sonra ona cevabımızı verdik. Tekrar ona söz verdik. Milletimize vatanımıza olan sadakatimizi gösterdik. Her sınıfımızın standında kendileri getirtmiş oldukları el yapımı yiyecek içeceklerin olduğu bir kermes de düzenledik.

Bursa'da tahliye edilen okulda bir yıldır çivi dahi çakılmayınca veliler ayaklandı Bursa'da tahliye edilen okulda bir yıldır çivi dahi çakılmayınca veliler ayaklandı

Festival havasında kutluyoruz. Katkı koyan velilerimiz, öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum. Belediye Başkan Yardımcımız, Milli Eğitim Müdürümüz, Şube müdürlerimiz ve basın mensuplarımız geldiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.