Fenerbahçe’nin Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşma öncesinde kamp kadrosu belli oldu. Sarı-lacivertlilerde Ederson ve Mert Günok sakatlıkları nedeniyle kadroya dahil edilmezken, yeni transfer Romelu Lukaku da kafilede yer almadı.
Fenerbahçe, Gençlerbirliği karşılaşmasına toplam 13 futbolcusundan yoksun çıkacak.
Fenerbahçe’nin kalecileri Tarık Çetin ve Kuzey Sapaz
Ederson ve Mert Günok’un sakatlıkları nedeniyle kamp kadrosunda yer almamasının ardından kalede dikkat çeken bir tercih ortaya çıktı.
Sarı-lacivertlilerin Gençlerbirliği maçı kadrosunda kaleci olarak Tarık Çetin ile 18 yaşındaki Kuzey Sapaz bulunuyor.
Romelu Lukaku Gençlerbirliği maçında oynayacak mı?
Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Romelu Lukaku, Gençlerbirliği karşılaşmasının kamp kadrosuna dahil edilmedi.
Böylece Arjantin? Wait wrong nationality—do not introduce. [Need remove.]
Fenerbahçe’de kadroda olmayan 13 futbolcu kim?
Gençlerbirliği maçı öncesinde Fenerbahçe’nin kamp kadrosunda yer almayan 13 futbolcu şöyle:
Romelu Lukaku, Ederson, Cengiz Ünder, Sidiki Cherif, Mert Günok, Çağlar Söyüncü, Jayden Oosterwolde, Anthony Musaba, Diego Carlos, Dominik Livakovic, Rodrigo Becao, Ognjen Mimovic ve Sofyan Amrabat.
Ederson ve Mert Günok’un kadro dışında kalma nedeninin sakatlık olduğu belirtilirken, kaynak metinde diğer futbolcuların kadroya alınmama gerekçelerine ilişkin ayrıntı verilmedi.




