Süper Lig'de 3. haftanın erteleme maçında Kadıköy'de nefesleri kesen bir mücadele yaşandı. Fenerbahçe, Başakşehir'i 4-0'lık skorla mağlup ederek taraftarlarına unutulmaz bir sevinç yaşattı. Sarı-lacivertli ekipte Szymanski iki golle yıldızlaşırken, Djiku da skora katkıda bulundu. Ancak maçın sürpriz golü, Başakşehirli Duarte'nin kendi kalesine attığı gol oldu.

Fenerbahçe'de Başarının Sırrı: Sürekli Galibiyet

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın Başarı Reçetesi

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde sezona müthiş bir giriş yapan Fenerbahçe, hem iç sahada hem de Avrupa arenasında rakiplerine boyun eğdirmiyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 6 maçta 6 galibiyetle dikkat çeken sarı-lacivertliler, Süper Lig'de de aynı performansı sürdürüyor.

Taraftarın Gücü: 38 Bin Kişiyle Unutulmaz Destek

Fenerbahçe - Başakşehir maçında Ülker Stadyumu'nda tribünler tamamen doldu. Toplamda 38 bin 90 biletli taraftar, takımlarını ilk dakikadan son dakikaya kadar destekledi. Maçın farklı skorla sonuçlanmasının ardından taraftarların sevinci gözlerden kaçmadı.

Bursaspor - Vanspor FK maçı seyircisiz oynanacak Bursaspor - Vanspor FK maçı seyircisiz oynanacak
"Farklı sonuçla biten karşılaşmanın ardından taraftarlar büyük sevinç yaşadı."

Fenerbahçe'nin bu sezon gösterdiği performans, taraftarlarını umutlandırıyor ve gelecek maçlar için büyük bir heyecan yaratıyor.

Editör: Fırat Çelik