Futbol dünyasının tanınmış isimlerinin de mağdur olduğu, kamuoyunun yakından takip ettiği ve "Fatih Terim Fonu" olarak bilinen dolandırıcılık davasında önemli gelişmeler yaşanıyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, davada 7 sanık ve 18 müştekinin olduğunu ve ikinci duruşmanın 12 Ocak'ta gerçekleşeceğini açıkladı.

Adalet Bakani Tunc Fatih Terim Fonu Olayinda 7 16577878 7432 M

7 Sanık, 18 Müşteki

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un açıklamalarına göre, İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen bu iddianamede 7 sanık ve 18 müşteki bulunuyor. Tunç, "Yargısal süreç sonunda en doğru karar çıkacaktır." ifadelerini kullandı.

Fon Skandalının Başlangıcı

Dava, bir banka şube müdürünün gözaltına alınmasıyla başladı ve kısa sürede futbol dünyasından ünlü isimlerin de dahil olduğu büyük bir dolandırıcılık soruşturmasına dönüştü.

Burdur’da otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 1’i çocuk 4 yaralı Burdur’da otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 1’i çocuk 4 yaralı

Futbol Dünyasının Ünlü İsimleri Mağdur

Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera gibi Galatasaray camiasının tanınmış isimleri, bu dolandırıcılık olayında mağdur sıfatıyla yer alıyor. Davada, banka şube müdürü ve diğer sanıkların ağır ceza talepleriyle yargılandıkları biliniyor.

Editör: Abdullah Argun