Fatih Terim Haberleri

Fatih Terim haberleri ve güncel Fatih Terim gelişmeleri, Fatih Terim ile ilgili tüm video, Fatih Terim fotoğrafları ve Fatih Terim haberleri Genç Gazete sitemizde


Spor

Panathinaikos'un teknik direktörü Fatih Terim'in, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı için teklif aldığı ve bunu oyuncularıyla paylaştığı iddia edildi.

Güncel

Seçil Erzan'ın Fatih Terim'e 10 milyon dolar para ödediğini gösteren kayıt bulundu.

Spor

Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Fenerbahçe'de gözler devre arası transfer dönemine çevrilmişti.

Spor

Teknik Direktör Fatih Terim, Panathinaikos'un başında çıktığı ilk lig maçında PAS Giannina'yı 2-0 mağlup etti.

Spor

Yunanistan'ın köklü kulüplerinden Panathinaikos'un başına geçen deneyimli teknik direktör Fatih Terim, Atina Ulusal Galeri'de düzenlenen...

Spor

Teknik Direktör Fatih Terim, Yunan ekibi Panathinaikos'un başında ilk antrenmanına çıktı.

Spor

Teknik direktör Ivan Jovanovic'in görevine son verilmesinin ardından Fatih Terim'i yeni teknik direktörleri olarak açıkladı.

Gündem

Teknik Direktör Fatih Terim, Yunanistan Süper Ligi takımlarından Panathinaikos ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı.

Gündem

Ünlü teknik direktör Fatih Terim'in banka hesapları, Seçil Erzan soruşturması kapsamında detaylı bir teknik inceleme altında.

Spor

Denizbank Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın raporuna göre davetle ilgili detayları öğrenmek için 3 Mayıs 2023'te Çanakkale'ye gidildi.

Türkiye

DenizBank'ın eski müdürlerinden Seçil Erzan'a, 'yüksek faiz vaadiyle' kurduğu iddia edilen fona para yatıranlar tarafından dolandırıldığı iddiasıyla 216 yıla kadar...

Asayiş

Ünlü futbolcuların da mağdur olduğu büyük bir dolandırıcılık davasında, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yeni bilgiler paylaştı.