Yunanistan'ın köklü kulüplerinden Panathinaikos'un başına geçen deneyimli teknik direktör Fatih Terim, Atina Ulusal Galeri'de düzenlenen imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Terim, yeni görevine dair hedeflerini ve takımın durumunu değerlendirdi.

Terim, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Ben buraya meydan okumaya, bir hikaye yazmaya geldim." ifadelerini kullanarak, Panathinaikos'a yeni bir başlangıç yapma arzusunu vurguladı. Kendi oyun tarzını takıma aşılamak için çalışacaklarını belirten Terim, "Baskıya yönelik, temponun yüksek olduğu, pasın ve oyun kontrolünün bizde olduğu bir oyun tarzını uygulayacağım." dedi.

Transfer dönemine dair konuşan Terim, mevcut takımı görmeden herhangi bir karar vermek istemediğini belirtti. Ancak iki stoperinin sakat olduğunu hatırlatarak, takım içerisinden oyuncu kazandırmanın öncelikleri olduğunu ifade etti.

Adana Demirspor'dan ayrılan Belhanda'nın durumuyla ilgili soruya ise Terim, transferin memleketi olmadığını ve oyuncunun büyük ihtimalle Katar'a gideceğini belirterek, kendi takımına dönük bir rapor vereceğini söyledi.

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Terim, Panathinaikos'un büyük bir aile olduğunu düşündüğünü ve şampiyonluk için bu birlikteliğe ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, taraftarların beklentilerini biliyoruz, onlara layık olmak için çok çalışacaklarını ifade etti.

Yunanistan liginini uzun zamandır takip ettiğini söyleyen Terim, "Genel olarak AEK, PAOK ve Olympiakos ile birlikte 4 takım arasında geçiyor yarış. Yunanistan tarihinde en büyük Avrupa başarısı Panathinaikos'a ait. Biz o başarılı günlere dönmek arzusundayız." şeklinde konuştu.

Fatih Terim'in Panathinaikos'u yöneteceği süreçte, Türk futbolseverler ve takipçileri, deneyimli teknik adamın bu yeni meydan okumasını ilgiyle takip edecek gibi görünüyor.

Editör: Şaban Kılıçcı