Bazıları aceleyle, bazıları ise adım adım iz sürerek 'Para nerede' çılgınlığına katılanlar, ipuçlarını takip ederek gizli ödülleri aramaya koyuldu.

BİM'den Örgü ve Dikiş Tutkunlarına Özel İndirim Fırsatları: Renkli Yumaklar ve Dikiş İpleri Çok Ucuza! BİM'den Örgü ve Dikiş Tutkunlarına Özel İndirim Fırsatları: Renkli Yumaklar ve Dikiş İpleri Çok Ucuza!

Yüzlerini gizli tutan ve kimlikleri meçhul olan iki arkadaş, bu konsepti yurt dışında gördükten sonra Türkiye'ye taşıdı ve 'para nerede' fenomeni ülkeyi kasıp kavurdu. Bu oyunda hem sevinç hem de hayal kırıklığı yaşayanlar oldu.

Para Dedektifleri
"TÜRKİYE GENELİNDE PEK ÇOK BENZER HESAP ORTAYA ÇIKTI"

Show Ana Haber'e konuşan hareketin mimarları, bu akımı gördüklerinde heyecanlandıklarını ifade ederek, "Gerçekten çok zevkli bulduk. 'Biz de başlasak mı' diye düşündük ve işe koyulduk. Sonra Türkiye'nin dört bir yanında benzer hesaplar oluşmaya başladı. Kendi isteğimize göre. 10 euro, 20 euro, 50 euro… Böylece çeşitli yerlere euro saklıyoruz. Kimseye yüzümüzü göstermiyoruz. Bu da oyunun bir parçası, çünkü bizi tanırlarsa oyun bozulur. İnsanların bu oyuna katılmasını, eğlenmelerini ve sonunda ödülü bulmalarını görmek bizi de sevindiriyor" şeklinde konuştular.

Dedektifler Para

BULUNCA HAVALARA UÇTULAR

Euro'yu bulanlardan biri, 20 euro'luk buluşunun mutluluğunu dans ederek ifade etti. "Saatlerdir arıyorduk. Sonunda 20 euro bizim oldu" dediler.

"5 DAKİKADA BURADAYDIK"

Aynı yerde ödülü arayan başka bir grup ise, "Videonun yüklenmesini bekledik ve hemen koştuk. 5 dakikada buradaydık. Kısmetimizde yokmuş" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi