Bursa'da Nefes Kesen Operasyon: Çatılarda Kovalanan Zehir Tacirlerine Şafak Baskını Bursa'da Nefes Kesen Operasyon: Çatılarda Kovalanan Zehir Tacirlerine Şafak Baskını

Olağanüstü bir olaya tanıklık eden Eskişehir sakinleri, bir otomobil sürücüsünün, taşıdığı koltuk yüzünden kapatamadığı kapıyla nasıl yolculuk yaptığını konuşuyor. Sadece taşıdığı yük mü yoksa duyarsızlığı mı kazaya davetiye çıkaran? İşte olayın ayrıntıları...

AW051892_03

Duyarsız Sürücünün Tehlikeli Yolculuğu

Yolculuğun Başlangıcı

Her şey, Hoşnudiye Mahallesi Ayşen Sokak'ta başladı. Edinilen bilgilere göre koltuk taşımak isteyen sürücü, otomobilin kapısını kapatamayınca riskli bir karar verdi.

İşlek Yolda Tehlikeli İlerleyiş

Aracının kapısı tam anlamıyla açıkken, şehir merkezine doğru ilerleyen sürücü, diğer sürücüler ve yayalar için büyük bir tehlike oluşturdu. Özellikle işlek bir yolda bu şekilde ilerlemek adeta bir kazanın eşiğinde olmak demekti.

Şehir merkezine yakın işlek bir yolda kapısı açık şekilde ilerleyen sürücü adeta kazaya davetiye çıkardı.

AW051892_01

Bu duruma tanık olan vatandaşlar, sürücünün bu duyarsız hareketi karşısında adeta şok yaşadı. Kapısı açık otomobili gören bir vatandaş, bu tehlikeli anları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı.

Editör: Abdullah Argun