Bursa'nın Osmangazi ilçesinde dramatik bir olay yaşandı. Alkolün etkisiyle eski eşini özleyen bir adam, sokak ortasında kendine zarar verme tehdidinde bulundu. Polis ve bekçi ekipleri, gece boyunca süren bir mücadele vererek adamı sakinleştirdi. Peki, bu acı dolu olayın arkasında yatan hikaye nedir?

Sarhos Sokak (5)

Kriz Anında Müdahale: Polis ve Bekçilerin Zorlu Mücadelesi

Akşam Saatlerinde Başlayan Olay

Alkollü bir şekilde sokağa çıkan 45 yaşındaki Murat A., çevreye zarar vermeye başladı. Olay, gece saat 02.00 sıralarında Aktarhüssam Mahallesi Ilgarlar sokakta meydana geldi. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis, bekçi ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Gemlik'te 5 uyuşturucu taciri tutuklandı Gemlik'te 5 uyuşturucu taciri tutuklandı

Sarhos Sokak (4)

“Bana Hülya’yı Getirin” Çığlıkları

Murat A., polis ekiplerini görünce "Bana Hülya’yı getirin" diye bağırmaya başladı. Durumun ciddiyeti karşısında polis ve bekçi ekipleri, onu sakinleştirmek için büyük çaba sarf etti.

“Çanakkale’de” diye cevap veren Murat A., ekiplerin “Tamam elindeki bıçağı bırak, beraber gidip alacağız” demesi üzerine sakinleşti.

Sarhos Sokak (3)

Gece Kartallarının Hayati Müdahalesi

Murat A. bıçağı boğazına dayadığında, Çarşı Polis Merkezi’ne bağlı gece kartalları devreye girerek, onu etkisiz hale getirdi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından, Murat A. karakola götürüldü.

25 Yıl Önceki Eşine Duyulan Derin Özlem

Sarhos Sokak (2)

Murat A'nın babası Osman A., olay yerinde polis ekiplerine, oğlunun 25 yıl önceki eşiyle mutlu bir beraberlik yaşadığını ve zaman zaman alkol alarak kendini kaybettiğini açıkladı. "Sizlerden Allah razı olsun. Oğluma bir şey olmadan kurtardınız" dedi.

Olay, Bursa'nın sakin bir mahallesinde yaşanan dramatik bir geceyi ve aşkın yıllar sonrasındaki etkisini gözler önüne serdi. Polis ve bekçi ekiplerinin profesyonel müdahalesi sayesinde, daha büyük bir trajedinin önüne geçildi.

Sarhos Sokak (1)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR