Erzurumspor FK, önemli bir dönemece tanıklık etti. Kulübün Olağan Genel Kurulu, Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Mevcut Başkan Ahmet Dal, tek liste ile girilen seçimde yeniden başkan olarak seçildi. Bu kritik toplantıda, Erzurumspor'un geleceği ve futbolun şiddetsiz yüzüne dair önemli mesajlar verildi.

Yeniden Seçilen Yönetim ve Hedefler:

Ahmet Dal ve yönetimi, delegelerin oy birliğiyle güven tazeleyerek görevlerine devam etme kararı aldı. Başkan Dal, kulübün değerini vurgulayarak, transfer tahtasını açmak ve kulübü mali zorluklardan çıkarmak için çalışacaklarını belirtti.

"Zorlukları Beraber Aşacağız":

Ahmet Dal, Erzurumspor'un karşılaştığı mali zorluklara ve transfer yasağına değindi. Kulübün bu sorunları aşmak için emek harcadığını ve bu görevin sadece yönetim değil, tüm şehre düştüğünü ifade etti.

Bursaspor başkan aday adayları belli oldu Bursaspor başkan aday adayları belli oldu

Sporda Şiddete Karşı Tavır:

Dal, Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası yaşanan olaylara değinerek, sporda şiddeti asla kabul etmediklerini ve Türk futbolunun bu tür olaylardan etkilenmemesi gerektiğini vurguladı.

Yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri belirlendi. Yönetimde Ahmet Dal başta olmak üzere, önemli isimler yer alıyor.

Kaynak: iha