Bursalı kızlar Türkiye Şampiyonu Bursalı kızlar Türkiye Şampiyonu

Erzurum'un soğuk havasını ısıtan sıcak bir etkinlik, Vali Mustafa Çiftçi'nin liderliğinde gerçekleşti. "Erzurum'un Yıldız Kayakçıları Zirvede Buluşuyor" projesi kapsamında düzenlenen bu etkinlik, çocukların ve gençlerin kış sporlarına olan ilgisini artırırken, onlara keyifli bir gün yaşattı.

Vali Çiftçi, çocuklarla kızak kaymanın ve gençlerle kayak yapmanın keyfini çıkarırken, onların yüzündeki mutluluğa ortak oldu. Etkinlik, Palandöken Kaymakamlığı ve Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün iş birliği ile Konaklı Kayak Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Genç Gazete Erzurum'da Vali Çocuklarla  Kızak Kayıp Kayak Yaptı  (11)

Çiftçi: "Onlar Bizim Kıymetlilerimiz"

Vali Mustafa Çiftçi, çocuklarla geçirdiği günün önemini vurgulayarak, "Bu günde güzel bir havada onlarla kızak kaydık ve kayak yaptık. Onlar gibi bizler de mutluyuz" dedi.

Proje, çocukların ve gençlerin spor yeteneklerini keşfetmeyi ve geliştirmeyi amaçlıyor. Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut, projenin amacının çocukları ulusal ve uluslararası arenada başarılı sporcular olarak yetiştirmek olduğunu belirtti.

Genç Gazete Erzurum'da Vali Çocuklarla  Kızak Kayıp Kayak Yaptı  (8)

Etkinlikten Mutlu Anlar

Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik, Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan ve diğer ilgililerin de katıldığı etkinlikte, yaklaşık 70 öğrenci doyasıya eğlendi. Çocuklar ve gençler, kayak ve kızakla kaymanın yanı sıra balon uçurma ve mangalda sucuk ekmek yeme gibi aktivitelerle günün tadını çıkardı.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR