Gençler Haberleri

gençler haberleri ve güncel gençler gelişmeleri, gençler ile ilgili tüm video, gençler fotoğrafları ve gençler haberleri Genç Gazete sitemizde


İnanç

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2024-2028 Stratejik Planını yayınladı. Diyanet sekülerleşmeyi bir risk olarak tanımladı.

Türkiye

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, korunma altındaki çocuklarla birlikte kızak kaydı, kayak yaptı ve onlarla unutulmaz anlar yaşadı.

İnegöl

İnegöl'de, bir mezarlıkta toplanarak kavga etmeye hazırlanan gençler, polis ekiplerinin zamanında müdahalesiyle engellendi. 

İnegöl

İnegöl Tahtaköprü Mahallesi'nde gerçekleştirilen trafik kontrolünde, şüpheli hareketler sergileyen iki genç üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ve haplar ele geçirildi....

Bursa

Bursa’nın kalbinde hüzün var. Bugün 58 kişi hayatını kaybetti.Allah rahmet eylesin! Yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Teknoloji

Uzmanlara göre, bu yeni düzenleme ile telefon satışlarında önemli bir artış bekleniyor. İşte gençler için resmi imkanlar!

Türkiye

Kadınlara, gençlere, dar ve orta gelirli ailelere ev hayali gerçek oluyor mu? TOKİ 2028'e kadar 500 bin konut projesiyle geliyor!

İnegöl

İnegöl'de, okul çıkışı arkadaşlarıyla gezmeye çıkan iki genç, yol kenarında unutulmuş para dolu bir çanta buldu. Bu örnek davranışlarıyla büyük...

İnanç

Türkiye İnanç ve Dindarlık Araştırması (TİDA), ülkede gençlerin dinden uzaklaştığı algısını çürütüyor. Peki gençlerde dindarlık ne seviyede?

Eğitim

T3 Vakfı, "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" kapsamında 5 bin öğrenciye burs imkanı sunacak. Program, 4 farklı destek programı...

İnegöl

İnegöl’de Yenice yolu üzerinde hafif ticari araç ile elektrikli motosikletin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

İnegöl

Hayriye Mahallesinde gençlerden alternatif turnuva