Arda Güler'den U14 Milli Takımına Ziyaret! İnegöllü Arda ile Bir Araya Geldi Arda Güler'den U14 Milli Takımına Ziyaret! İnegöllü Arda ile Bir Araya Geldi

Erzincanspor teknik direktörü Bülent Akan, İnegölspor'a 2-0 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında skandal ifadeler kullandı. Canlı yayında olduğunu unutan Akan, Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yönelik saldırısını örnek göstererek, hakemleri sert bir dille eleştirdi.

"Hakemler Bunları Hak Ediyor" İfadesi Büyük Tepki Çekti

Akan, maçın hakemi Yusuf Aydın'ın performansını eleştirdi ve Ankaragücü eski başkanının hakemlere yönelik davranışını gündeme getirerek, "Bu hakemler bunları hak ediyor" dedi. Akan'ın bu sözleri, spor camiasında büyük bir tepkiyle karşılandı.

Canlı Yayın Kazası ve Tepkiler

Canlı yayında olduğunu unutan Akan, skandal ifadelerini geri almak için "Sil bunları" dedi. Ancak muhabirin "Canlı yayındayız" uyarısı üzerine Akan, konuşmasını İnegölspor'u tebrik ederek tamamladı.

"Penaltı verilmi yor, goller oluyor verilmiyor. Son 5 dakika var, penaltı verilmiyor, gol olsa maç değişir. Bu hakemlerle bu lig bitmez, gerçekten de bitmiyor. Ankaragücü'nün başkanının yaptığına çok üzüldük ama bu hakemler bunları hak ediyor demek ki." - Bülent Akan, Erzincanspor Teknik Direktörü

Editör: Fırat Çelik