Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER) AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı ziyaretinde bulundu. Yetkililer, ziyarette AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’a isteklerini dile getirdiler. EMADDER İnegöl yetkilileri EYT sonrası mağduriyet yaşadıklarını ve emekliliği 1 gün ile kaçıranların 17 yıl boyunca beklemek zorunda olduklarını söylediler. Yetkililer, Durmuş’a yaptıkları çalışma ve tablo belgelerini takdim etti.

WhatsApp Image 2023-09-06 at 10.44.04

"Devlet kazandıkça mağduriyet giderilecek"

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, EMADDER yetkililerinin isteklerini dinledikten sonra, “Mağduriyet ister istemez oluşuyor. Devletimiz 6 Şubat gibi büyük bir felaket geçirdi. Bu felaket ardından EYT için düzenleme çıkarıldı. Deprem sonrasında 104 milyar dolar gibi bir gider oluştu. Devlet petrol ve doğalgaz gibi kaynaklardan para kazandıkça tabii ki ülkede yaşanan mağduriyetleri giderecektir” dedi.

Hacı adayları bu sabah gitti Hacı adayları bu sabah gitti

WhatsApp Image 2023-09-05 at 21.05.42

"Her zaman mağdurun yanındayız"

Yapılan çalışmayı takdir eden Durmuş, “Planlı ve programlı bir çalışma yapılmış. İsteklerinizi güzel dile getirmişsiniz. Siz de haklısınız ve tabii dediğim şekilde devlet kaynak buldukça mağduriyetler giderilecektir. Bundan şüpheniz olmasın. Biz zaten kendimizi, mağdurun ve mazlumun temsilcisi olarak görüyoruz. Her zaman mağdurun yanındayız. Verilen belgeleri ben üstlerimize ulaştıracağım” ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2023-09-05 at 21.05.43

İNEGÖL HABERLERİ

Editör: Umut Gökdaş