Euro 2024 için ücretsiz bir güncelleme, bu hafta EA Sports FC 24'e geliyor. Güncelleme, 6 Haziran'da piyasaya sürülecek, böylece futbol tutkunları turnuvanın başlamasından önce heyecanını yaşayabilecekler. İlk maç, ev sahibi Almanya'nın Münih'te İskoçya ile karşılaşacağı 14 Haziran'da gerçekleşecek.

Bu güncelleme, PS5, Xbox Series X/S, PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarında tam lisanslı bir Euro 2024 deneyimi sunacak. Ayrıca, EA Sports FC Mobile ve EA Sports FC Online platformlarında da mevcut olacak.

Ea Fc 24'E Euro 2024 Güncellemesi!2

Geçtiğimiz yıl duyurulan modun tanıtımında UEFA pazarlama direktörü Guy-Laurent Epstein, "EA Sports ile işbirliğimizi genişletmekten memnuniyet duyuyoruz ve UEFA Euro 2024’ün EA Sports FC 24’e entegre edilmesi buna harika bir örnek" dedi. "UEFA Euro 2024, dünyanın en heyecan verici futbol turnuvalarından biridir ve EA Sports FC 24 topluluğunun bu deneyimi otantik bir şekilde yaşaması bizi çok heyecanlandırıyor."

EA Sports FC 24, 17 Haziran'a kadar PlayStation Plus aboneleri tarafından talep edilebilir olacak. Ayrıca, Essential aboneleri için PlayStation Plus Futbol Ultimate Team Başlangıç Paketi de sunulacak. Bu paket, 82 veya daha yüksek puanlı 11 takas edilemez oyuncu ile futbol efsanelerinden birini içeriyor ve oyunculara 7 maçlık bir ikon oyuncu seçeneği sunuyor.

Ea Fc 24'E Euro 2024 Güncellemesi!-1

Kaynak: Haber Merkezi