Artvin'in Şavşat ilçesinde gerçekleşen belediye başkanlığı seçimlerinde, AK Parti adayı Durmuş Aydın zaferini ilan etti. İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaparken AK Parti tarafından Şavşat Belediye Başkanı adayı gösterilen Aydın, seçimi yüzde 50,32 oy oranıyla kazanarak Şavşat'ın yeni Belediye Başkanı oldu.

Uzun yıllar boyunca İnegöl'de Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Durmuş Aydın, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Hakan Gazioğlu ile kıyasıya bir rekabet içerisine girdi. Seçimler, iki aday arasında geçen çekişmeli bir yarışa sahne oldu. Cumhur İttifakı'nın desteğini arkasına alan Aydın, aldığı 1833 oy (%50.32) ile rakibi Gazioğlu'nu, 1748 oy (yüzde 47.98) ile geride bırakarak seçim zaferini elde etti.

UEFA Regions Cup İçin Bursa Bölgesi Amatör Futbol Karması Belli Oldu! İnegöl'den 6 İsim UEFA Regions Cup İçin Bursa Bölgesi Amatör Futbol Karması Belli Oldu! İnegöl'den 6 İsim

Sandıkların %100'ü açıldığında elde edilen ön sonuçlara göre Durmuş Aydın'ın zaferi kesinleşmiş oldu. Kesin sonuçların Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanması bekleniyor. Şavşat'ta gerçekleşen bu seçim, bölgenin sosyal ve ekonomik geleceği açısından önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: İhsan Kuran