Bursa'nın Kestel ilçesinde dört arkadaş, eğlenceli geçen bir doğum günü kutlamasının ardından yaşadıkları korkunç trafik kazasıyla Türkiye'nin gündemine oturdu. Bu mutlu günün ardından yaşanan trajik olay, herkesi derinden sarsarken, kazanın detayları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

bursa kaza (7)

Ankara Yolu'nda Kontrolden Çıkan Otomobilin Dramı

Kaza Anının Şiddeti

AW053247_07

Kestel ilçesine bağlı Ankara Yolu Caddesi Barakfaki Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında meydana gelen kazada, Adem Duran yönetimindeki 16 AFT 818 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak beton bir aydınlatma direğine çarptı.

bursa kaza (6)

Olay Yerine Sevk Edilen Ekipler

Çarpmanın etkisiyle araç içinde sıkışan dört arkadaş için olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hemen sevk edildi.

bursa kaza (1)

İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçtan çıkarılan Eda Nur Baykay, Sıla Çelik ve Sinan Karakuş’un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

bursa kaza (5)

Sürücü Adem Duran'ın Durumu

Ağır yaralanan sürücü Adem Duran, olay yerine gelen ambulansla Kestel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Duran'ın hayati tehlikesinin bulunduğu ve tedavisinin yoğun bakım ünitesinde sürdüğü öğrenildi.

bursa kaza (4)

Doğum Günü Kutlaması ve Kaza

Hayatını kaybeden 3 gençten biri olan Eda Nur Baykay'ın doğum gününü kutlamak amacıyla bir araya geldikleri ve eğlencenin ardından yaşanan bu trajik kazaya karıştıkları öğrenildi.

Bursa'da Bir Operasyon Daha! 42 Kişi Gözaltına Alındı Bursa'da Bir Operasyon Daha! 42 Kişi Gözaltına Alındı

AW053247_02

bursa kaza (3)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR