tomobil sektöründeki değişim hız kazanmış durumda. Artık elektrikli motorlar, hafif ticari araçlarda da yaygın bir şekilde kullanılmaya başlandı. Elbette bu klasmanda Türkiye’nin yerli ve milli otomobil markası TOGG’un olmaması düşünülemezdi.

Bilindiği üzere TOGG teslimatları devam ediyor. Hatta bu yıl sona erene kadar binlerce TOGG yollara çıkmış olacak. Tabi ki TOGG modelleri T10X ile sınırlı kalmayacak. Daha geri planda çalışmaları sürdürülen pek çok model var.

Doblo’yu falan unutun! Sudan ucuz hafif ticari TOGG geliyor, işte fiyatı! - Resim: 3

Son dönemde en çok bahsedilen TOGG modeli ise hafif ticari olan T10H diyebiliriz. Peki bu model bizlere neler sunuyor? Dilerseniz lafı çok uzatmadan hafif ticari TOGG modeli ile ilgili söylemlere geçelim.

Doblo’yu falan unutun! Sudan ucuz hafif ticari TOGG geliyor, işte fiyatı! - Resim: 4

Sosyal medyada yer alan bilgilere göre hafif ticari TOGG modeli, temel hatlarıyla T10X’e bezer bir tasarımla gelecek. Hatta modelin ön hatları T10X’e birebir benzeyecek.

Doblo’yu falan unutun! Sudan ucuz hafif ticari TOGG geliyor, işte fiyatı! - Resim: 5

Hafif ticari TOGG modelinin menzili yaklaşık olarak 400 KM olacak. Elbette bu menzil yol şartlarına ve hava durumuna göre değişiklik gösterebilecek.

Citroen, Basalt Vision adındaki yeni aracını rsatışa sunuyor! Citroen, Basalt Vision adındaki yeni aracını rsatışa sunuyor!

İsteğe göre arka kabin sadece yük taşımak için boş bırakılabilecek. Ya da buraya 3’lü bir koltuk ilave ettirilebilecek. Peki hafif ticari TOGG fiyatı ne kadar olacak?

Doblo’yu falan unutun! Sudan ucuz hafif ticari TOGG geliyor, işte fiyatı! - Resim: 7

Hafif ticari TOGG modelinin en etkileyici yanı ise tabi ki fiyatı olacak. Sosyal medyadaki bilgilere göre hafif ticari TOGG’un fiyatı vergi muafiyetinden de ötürü 900 bin TL’nin altında olacak. Bu da gerçek anlamda günümüz için muazzam bir fırsat.

Hafif ticari TOGG modeline dair şimdilik resmi bir açıklama yapılmış değil. Lakin sızdırılan bilgiler bu otomobilin 2024 yılında duyurulacağını iddia ediyor.

Editör: Fırat Çelik