"Kara para aklama" ve "vergi kaçakçılığı" suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat'ın, cezaevinde intihar edeceği iddiaları gündeme gelmişti. Ancak Polat'ın avukatı Osman Eryiğit, bu iddialara karşı çıkarak, Dilan Polat'ın durumunun iyi olduğunu ve manipülasyonlara inanılmaması gerektiğini belirtti.

Ruhi Çenet'in YouTube Hesabı Hacklendi Ruhi Çenet'in YouTube Hesabı Hacklendi

İntihar İddiaları Sosyal Medyada Gündem Olmuştu

Dilan Polat-4

Dilan Polat, eşi Engin Polat ile birlikte 5 Kasım'da "kara para aklama" ve "vergi kaçakçılığı" suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Son günlerde ise cezaevinde intihar edeceği iddiaları sosyal medyada yayılmıştı.

Avukat Eryiğit'ten Açıklama

Dilan Polat'ın avukatı Osman Eryiğit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Polat'ın bugün kızıyla görüştüğünü ve durumunun iyi olduğunu söyledi. Eryiğit, "Dilan Polat, suçsuz olduğunu biliyor ve sadece bunun anlaşılması için sabırla bekliyor" dedi.

Geleceğe İlişkin Düşünceler

Avukat Eryiğit, Dilan Polat'ın tahliye edilmesi durumunda farklı bir kişiyle karşılaşılacağını düşündüğünü ifade etti. Polat'ın geleceğe dair umutlu olduğunu ve mücadelesini sürdüreceğini belirtti.

Dilan Polat'ın cezaevindeki intihar iddiaları üzerine cezaevi yönetimi önlemler almış, Polat'ı cezaevi psikoloğu ile görüştürmüştü. Ancak avukatı, Polat'ın durumunun iyi olduğunu vurguladı.