Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti'nin yeni genel başkanı oldu Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti'nin yeni genel başkanı oldu

Olay, gece yarısı evlerinde meydana geldi. Çatı katında başlayan yangın, büyük çabalar sonucu alt katlara sıçramadan söndürüldü. Ancak çatı bölümü kullanılamaz hale geldi.

Belediye Başkanı Devreye Girdi

Yangın sonrası Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e haber verildi. Başkan Başdeğirmen, ailenin evinin çatı katının onarılması için hemen harekete geçti.

Isparta Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda Aktaş ailesinin evi yeniden inşa edildi ve aileye teslim edildi. Aile, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ailenin Teşekkürleri

Serdar Aktaş, yangın anını şöyle anlattı: "15 Kasım saat 04.00 sularında bir sesle uyandık, bir baktık ki evimizin çatısı tutuşmuş. İtfaiye ekiplerini aradık, hepsi canla başla çalışarak kısa sürede yangını söndürdü. Ertesi gün sabah Sayın Başkanımızı aradık. Başkanımızdan Allah razı olsun her konuda bize yardımcı oldu."

Belediye Başkanı'nın Duygusal Mesajı

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, aileye yardım etmenin ve vatandaşların yanında olmanın vazifesi olduğunu belirterek, "Türk toplumu olarak birlik beraberlik içinde mücadele azmi çok önemli. Görevim süresince ihtiyaç doğan 100’e yakın evin yenilenmesini sağladık. Zor durumda olan vatandaşlarımızın yanında olduk. Allah bir daha size ve hiç kimseye böyle zor günler yaşatmasın" dedi.

Kaynak: iha