Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu, Silivri'de örgüt suçlularından dolayı konulduğu 9 numaralı yüksek güvenlikli cezaevinde 30 kişilik koğuşta kalmakta.

Dilan Polat ve Sıla Doğu sağlık durumları nasıl?

Dilan Polat'ın tek kişilik hücreye geçme talebi reddedildi. Sıla Doğu havalandırmada bölümünde kendisine 'Sosyetik hırsız' diye laf atınca mahkumla kavga etti.

Dilan Polat ve Sıla Doğu sağlık durumları nasıl?

Kara para aklama, suç örgütü kurma ve vergi kaçırma suçlarından dolayı tutuklanan Dilan Polat ile kız kardeşi Sıla Doğu, cezaevi yaşamına bir türlü alışamadı. Dilan Polat'ın beğenmediği için hiç bir yemeği yemediği ve çok sigara içtiği, bu yüzden bağışıklık sisteminin iyice çöktüğü ortaya çıktı.

Dilan Polat ve Sıla Doğu sağlık durumları nasıl?

Hiç kimseyle konuşmuyor, kulak iltihabı oldu

Cezaevinde haftada 2 bin 500 TL harcayabilen Dilan Polat, ayda üç defa olmak üzere kapalı, bir kez de açık görüşe çıkabilecek. 

Ağrılarından dolayı doktora üç defa muayene olan Polat’a orta kulak iltihabı teşhisi konuldu. Polat, koğuşta kimseyle konuşmuyor.

Yeşil reçeteli ilaç verildi

Tek kişilik hücreye geçme isteği kabul edilmeyen Dilan Polat'ın bütün gün koğuşta pijamayla dolaştığı, soruları cevapsız olarak bıraktığı öğrenildi. Sıla Doğu'nun da psikiyatri servisine başvurarak yeşil reçeteli ağır depresanlar istediği bilgisine ulaşıldı.

Haftanın ilk gününde yurtta hava nasıl? 29 Nisan Pazartesi Hava Durumu Haftanın ilk gününde yurtta hava nasıl? 29 Nisan Pazartesi Hava Durumu

Kavga çıkardı

Sıla Doğu ve diğer tutuklular arasında kavga yaşandı. Havalandırma saatinde bir tutuklu, Sıla Doğu'ya "Sosyetik hırsızlar da burada" diye laf atınca. Buna iyice sinirlenen Sıla Doğu, kadın tutuklunun üzerine doğru yürüdü. İnfaz koruma memurları, kavgayı güçlükle ayırabildi.

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57