Ankara’nın Akyurt ilçesinde bir ev sahibi kapının önünde otururken, evine giren hırsız ziynet eşyaları ve nakit parayı alarak kayıplara karıştı. Olay sonrası mahallede büyük tedirginlik yaşandı.
Olay, saat 21.00 sıralarında Akyurt ilçesi Atatürk Mahallesi Çağlayan Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, ev sahibi kapı önünde otururken, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler evin içine girdi. Evde bulunan ziynet eşyaları ile bir miktar nakit parayı alan şüpheli ya da şüpheliler hızla kaçtı.
Ev sahibi durumu fark eder etmez hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alarak, şüphelilerin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlattı.