Türkiye'nin sevilen dijital içerik platformu BluTV, uluslararası alanda tanınan Warner Bros tarafından satın alındı. Behzat Ç, Sıfır Bir Adana, ve Kıyma gibi popüler yapımlarıyla Türk izleyicisinin gönlünde taht kuran BluTV, bu anlaşma ile Türkiye pazarındaki önemli bir değişimi beraberinde getiriyor.

Dijital içerik platformlarından BluTV, Resmen satıldı

Mustafakemalpaşa'da altyapı çalışmaları hız kazandı Mustafakemalpaşa'da altyapı çalışmaları hız kazandı

Geçtiğimiz yıl BluTV'nin bir kısmını bünyesine katan Warner Bros, şimdi de platformun tam kontrolünü ele geçirerek Türkiye'deki etkisini daha da artırdı. Bu satın alma ile birlikte Warner Bros, Türkiye'nin dijital yayın sektöründeki lider konumunu sağlamlaştırdı.

Dijital içerik platformlarından BluTV, Resmen satıldı

Warner Bros, 1923 yılında Warner kardeşler tarafından kurulan ve Amerikan film endüstrisinin öncülerinden biri olan köklü bir şirkettir. Ayrıca Motion Picture Association of America (MPA) üyesi ve AT&T'nin WarnerMedia grubunun bir parçası olarak faaliyet gösteren Warner Bros'un genel merkezi Kaliforniya, ABD'de bulunmaktadır.

BluTV'nin uluslararası alanda başarılı yapımları, Warner Bros'un geniş kitlelere ulaşma stratejisi doğrultusunda önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor. Türk izleyicileri, platformun Warner Bros'un global etkisiyle daha geniş bir içerik yelpazesine erişebilecekleri bir döneme girmiş bulunuyor.

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57