Aydın'ın Didim ilçesi açıklarında, deniz ve hava kuvvetlerinin katıldığı geniş çaplı bir arama operasyonu başlatıldı. Odak noktası, Denizli'nin tanınmış iş adamlarından, Faber Mermer Yönetim Kurulu üyesi Yasin Cinkaya.

Cinkaya'nın içinde eşyalarının bulunduğu teknesi boş halde bulunmasına rağmen, kendisinden hala haber alınamıyor.

Denize Düşen Iş Adami (3)

Arama Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Kayıp İş Adamının Teknesi Bulundu

Faber Mermer Yönetim Kurulu üyesi ve iki çocuk babası Yasin Cinkaya, geçtiğimiz günlerde FBR isimli teknesiyle Didim'den denize açıldı. Ancak, planlandığı gibi yat limanına dönmedi. Ailesinin telefonla ulaşma çabaları sonuçsuz kalınca, güvenlik güçlerine kayıp ihbarında bulunuldu. Sahil Güvenlik ekipleri, yapılan ihbarın ardından Cinkaya'nın teknesini Eşek Adası yakınlarında terk edilmiş halde buldu.

Denize Düşen Iş Adami (2)

Deniz ve Hava Kuvvetleri Seferber Oldu

Cinkaya'nın kayboluşu üzerine Sahil Güvenlik ekipleri, dalgıçlar ve hava kuvvetleri arama çalışmalarına katıldı. Cinkaya'nın telefonu ve kişisel eşyalarının teknesinde bulunması, durumun ciddiyetini artırdı.

"Dün sabah Taşburun açıklarından Eşek Adası'na yakın bir yerde bir şahsın düştüğünü duyduk. Dünden bu yana Sahil Güvenlik ekipleri, uçaklar ve dalgıçlar arama yapıyor, biz de bekliyoruz." - Didim Balıkçılar Derneği Başkanı Ahmet Satılmış

Arama çalışmaları, bölge sakinleri ve Cinkaya'nın ailesi tarafından endişeyle takip ediliyor. Yapılan geniş çaplı aramaların sonucunda Cinkaya'ya dair yeni ipuçları bulunması umuluyor.

Konya'da "Gazze'nin Gazetecileri" konferansı Konya'da "Gazze'nin Gazetecileri" konferansı

Denize Düşen Iş Adami (1)

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:

https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G

KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?

Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.

Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;

0532 696 30 57

Editör: AYHAN BAYRAKTAR