Cyberpunk 2077’nin sallantılı çıkışının ardından CD Projekt Red, Phantom Liberty ile kefaretini ödemişti. Ayrıca ikinci oyunun da geliştirilmeye başlandığını duyurmuştuk. Şimdi ikinci oyunla ilgili bir bilgi ortaya çıktı.

Cyberpunk 2077 devam oyunu, çok oyunculu moda sahip olabilir!

Cyberpunk 2077’nin ilk sürümü zorluklarla karşılaşmış ve oyuncu beklentilerini karşılamak için önemli güncellemeler gerektirmiş olsa da, CD Projekt Red serinin potansiyeline olan bağlılığını sürdürüyor.

Genç Gazete Cyberpunk 2077 Çok Oyunculu Modla Gelebilir!2

Beklenen ancak nihayetinde dışarıda bırakılan bir özellik, çok oyunculu bir oyun moduydu. CD Projekt Red’den Michal Nowakowski yakın zamanda Reuters’a verdiği bir röportajda, stüdyonun devam oyununa çok oyunculu mod eklemeyi düşündüğünü açıkladı.

Orijinal oyun için tasarlanan çok oyunculu modla ilgili ayrıntılar hala belirsizliğini koruyor ve hayranları CD Projekt Red’in ne tür bir çok oyunculu deneyim planlıyor olabileceği konusunda spekülasyon yapmaya itiyor. Stüdyodan somut bilgi gelmemesi, gelecek bölümde sunulabilecek potansiyel özelliklere gizemli bir hava katıyor.

Genç Gazete Cyberpunk 2077 Çok Oyunculu Modla Gelebilir!3

Giyilebilir Teknolojiler Ve Akıllı Kıyafetleri Keşfedin! Giyilebilir Teknolojiler Ve Akıllı Kıyafetleri Keşfedin!

Devam oyununun geliştirme çalışmaları henüz ilk aşamalarında, Nowakowski projenin yıl sonuna kadar yaklaşık seksen çalışana sahip olmasının beklendiğini belirtti. Bu erken aşama göz önüne alındığında, stüdyonun herhangi bir pazarlama materyalini veya oyunla ilgili somut ayrıntıları açıklaması muhtemelen biraz zaman alacaktır.

Bununla birlikte, Cyberpunk 2077’nin devamı CD Projekt Red’in planları arasındaki tek proje değil. Röportajda ayrıca The Witcher serisinin hayranlarının bu yıl tam prodüksiyonuna başlanacak yeni bir oyunu dört gözle bekleyebilecekleri de açıklandı.

Genç Gazete Cyberpunk 2077 Çok Oyunculu Modla Gelebilir!4

Yüzlerce çalışanın The Witcher’ın geliştirilmesine katkıda bulunması bekleniyor ve bu da geniş kapsamlı ve iddialı bir proje vaat ediyor. Çıkış tarihi belirsizliğini korusa da, bu haber The Witcher serisinin bir sonraki bölümünü merakla bekleyen hayranlar arasında heyecan yarattı.

The Witcher serisinin ikonik kahramanı Geralt’ın seslendirme sanatçısı bile yaklaşan oyunda rolünü yeniden canlandıracağı konusunda iyimser olduğunu ifade etti.

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK