Rize'nin Güneysu ilçesinde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Önemli açıklamalarda bulundu

Erdoğan, "Atacağımız yeni adımlarla hep birlikte Türkiye'yi daha çok farklı bir noktaya doğru taşımış olacağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Önemli açıklamalarda bulundu

Erdoğan, yapmış olduğu konuşmada, ana baba ocağı Rize'de uzun bir aradan sonra bulunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. 

Rize'nin yanı sıra Bayburt olmak üzere ve Gümüşhane gibi illerden başlamış oldukları programlarına değinen Erdoğan, Türkiye genelinde yapılacaklar konusunda vatandaşlarını yakından bilgilendirdi. Eğitim başta olmak üzere sağlığa, adalete ve ulaşıma kadar birçok alanda iyileştirmeler yapacaklarını ve Türkiye'yi daha ileri bir seviyeye doğru taşıyacaklarını söyledi.

Erdoğan, yarın gerçekleştirilecek olan toplu açılışlar için Rize'de bulunduklarını ve aynı zamanda kentsel dönüşüm projelerini yerinde incelemek istediklerini söyledi. 

Ayrıca, yerel seçimlere bir kez daha dikkat çeken Cumhurbaşkanı, Rize ve ilçelerindeki belediye seçimlerinde partilerine tam destek vermelerini istedi. Son milletvekili seçimlerinde yaşanan düşüşü hatırlatan Erdoğan, yerel seçimlerde daha çok güçlü bir sonuç elde etmek için gayret göstermeleri gerektiğini altını çizdi.

MSB: 4 terörist etkisiz halde MSB: 4 terörist etkisiz halde

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, kentsel dönüşüm ve Ayder'deki projeleri yerinde bizzat incelemelerde bulunup eksikliklerin nasıl giderileceği konusunda planlamalar yapacaklarını belirtti.