Cumhurbaşkanı Erdoğan Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan haberleri ve güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan gelişmeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili tüm video, Cumhurbaşkanı Erdoğan fotoğrafları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan haberleri Genç Gazete sitemizde


Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Başkanı Mesut Barzani'yi kabul etti.

Türkiye

Bugüne kadar bölgeye gönderdiğimiz toplam 45 bin tonluk insani yardımla ülkemiz dünyada Gazze’ye en fazla yardım yapan ikinci ülke olmuştur.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı vesilesiyle yaptığı açıklamada, Türkiye'nin Filistin halkının yanında olduğunu ve desteklerini sürdüreceğini vurguladı.

Gündem

2024 Ramazan Bayramı tatilinin başlangıç tarihi ve süresi belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarıyla, tatil süresi uzatıldı.

Politika

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 27'nci yıl dönümünde anısını yaşatmak üzere Türkeş'in kabrini ziyaret etti.

Gündem

31 Mart seçimlerinde kurulduğu günden bu yana ilk kez ikinci parti konumuna düşen AK Parti’de taşlar adeta yerinden oynadı.

Türkiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde vatandaşlara hitap ediyor

Gündem

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun mesaisi devam ediyor. Erdoğan seçim mitinglerine bugün Kayseri ve Kilis'te devam edecek.

Gündem

Ali Babacan, katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik çağrıda bulunarak ve yeni çözüm süreci olasılığını değerlendirdi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayram tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıkladı

Gündem

Erzurum'da bir araya gelen öğretmenlerin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik "öğretmen atamaları" ile ilgili sorular.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de yaptığı konuşmada, kent uzlaşısı kavramını sert bir dille eleştirdi.