Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, Karabağ Zaferi'nin 3. yıl dönümü dolayısıyla askeri geçit töreni ve yürüyüşler yapıldı, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'ın Karabağ Zaferi'ni bir kez daha tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karabağ Zaferi'nin 3. Yılını kutladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karabağ Zaferi'nin 3. Yılını kutladı

Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de, Karabağ Zaferi'nin 3. yıl dönümü dolayısıyla askeri geçit töreni ve yürüyüşler yapıldı, şehitler anıldı. "Zafer Günü" kutlamaları kapsamında Bakü'nün çeşitli bölgelerinde yapılan yürüyüşlere, askerler ve Karabağ Savaşı gazileri katıldı.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Azerbaycan'ın Karabağ Zaferi'ni tebrik etti 

Erdoğan, Karabağ'ın azatlığı için toplam 44 gün boyunca kahramanca mücadele veren gazilerimizi bir kez daha hürmetle ve , şehitlerimizi de rahmetle yâd ediyorum. Karabağ Azerbaycan toprağıdır ve inşallah kıyamete kadar da hep böyle kalacaktır.

Mustafakemalpaşa'da altyapı çalışmaları hız kazandı Mustafakemalpaşa'da altyapı çalışmaları hız kazandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, "Kardeş Azerbaycan'ın 8 Kasım Zafer Günü'nü yürekten tebrik ediyor, Karabağ'ın azatlığı için 44 gün boyunca kahramanca mücadele veren gazilerimizi hürmetle, şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Karabağ, Azerbaycan toprağıdır ve inşallah kıyamete kadar öyle kalacaktır."

Erdoğan, paylaşımında Türk ve Azerbaycan bayrağı emojilerine yer verdi.