CNN muhabiri Cooper'ın 12 milyon dolarlık yıllık maaşının yaklaşık 10 milyon doların doğrudan Pfizer'den geldiği ortaya çıktı. Bu, Cooper'ın Pfizer'in mRNA  (COVID-19) "aşıları" hakkındaki gerçeği neden bir kez bile söylemediğini, bunun yerine onları izleyicilerine dayatmayı seçtiğini açıklıyor.

Kennedy bölüm sırasında "Anderson Cooper'ın yılda 12 milyon dolarlık bir maaşı var" dedi. "Bunun 10 milyon doları Pfizer'den geliyor." diye ekledi.

Kennedy, "Ülkemizdeki medya ilaç endüstrisinin bir uzantısıdır" dedi. "Şu anda ana akım medyada yer alan reklam gelirlerinin yüzde yetmiş beşi artık ilaçtan geliyor ve bu oran akşam haberlerinde daha da yüksek çünkü ilaçların reklamını gördüğünüz yer akşam haberleri."

Tucker Carlson'ın Fox News'ten atılmasının sebeplerinden biri de senaryoyu bozmaya başlamasıydı. Carlson, örneğin, COVID enjeksiyonları hakkında şüpheler uyandırmaya başladı; bu, COVID enjeksiyonları yapan şirketler maaşınızı ödediğinde ve ağınızı yayında tuttuğunda büyük bir hayırdır.

Bir kurumsal haber kanalındaki biri doğruyu söylemeye cesaret ettiği anda, büyük ihtimalle bunu bırakması için cesaretlendirilecek veya kovulacaktır. Carlson bunu zor yoldan öğrendi, ancak Cooper ekranda bir Big Pharma kuklasından başka bir şey olmadığı için hala parayı topluyor.

Biden ve Netanyahu telefonda görüştü Biden ve Netanyahu telefonda görüştü

The Liberty Daily'nin bir izleyicisi , Cooper'ın maaşının geri kalanının belki de nereden elde edildiği hakkında "Yılda kalan 2 milyon doların bir kısmı muhtemelen FBI, CIA ve diğer rüşvet fonları aracılığıyla ABD vergi mükelleflerinin övgülerinden geliyor" diye yazdı.

Editör: Fırat Çelik