Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aldıkları yenilginin ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığı tartışmaya açıldı ve bu tartışmaların bir kısmı Sözcü TV haber spikeri Fatih Portakal tarafından sürdürülüyor. Portakal, sosyal medya ve televizyon yayınları aracılığıyla sürekli olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek algı oluşturmaya devam ediyor. Fatih Portakal şimdide Twitter üzerinden bir anket düzenledi. Ankette "CHP’de olası bir değişimde kimi genel başkan görmek istersiniz?" sorusu sorulurken şıklar arasında, Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel de yer alıyor.

Haberin hazırlandığı sırada, ankete sadece 1 saat süre geçmiş olmasına rağmen 49.292 kişinin katılım sağladığı görülüyor. 1 saatlik süre zarfında yapılan oylamada Ekrem İmamoğlu %50,2 ile önde görünüyor. Onu %29,4 ile "üçü de olmaz diyenler" takip ediyor. Anketin 24 saat boyunca devam edeceği ve sonuçların merakla beklenildiği belirtiliyor.

Bu ankette Ekrem İmamoğlu'nun önde gözükmesi, CHP içerisindeki bazı kesimlerin genel başkanlık için İmamoğlu'nun adını önermeye başladığı şeklinde yorumlanabilir. Ancak, bu sonuçlar henüz resmi bir değerlendirme ya da adaylık süreci için bağlayıcı nitelikte değildir. Parti içindeki tartışmaların ve adaylık sürecinin nasıl gelişeceği ise önümüzdeki günlerde daha netlik kazanacaktır.
Ekran Resmi 2023-06-13 11.50.36

Banka Kartıyla Temassız Ödemelerde Limit Artıyor Banka Kartıyla Temassız Ödemelerde Limit Artıyor

Ekran Resmi 2023-06-13 11.53.34