İnegöl Spor Lisesi, Kızlar Futsal Final Müsabakalarında Türkiye Dördüncüsü Oldu İnegöl Spor Lisesi, Kızlar Futsal Final Müsabakalarında Türkiye Dördüncüsü Oldu

CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, seçim çalışmaları kapsamında Alanyurt Üçevler Mahallesi'nin kahvehanelerini, site ve parklarını ziyaret etti. Doğan, İnegöl ve Alanyurt'ta sosyal ve doğal yaşam alanlarının yetersiz olduğuna dikkat çekti ve "Ormanya" adında yeni bir doğal yaşam alanı vaadinde bulundu.

Doğan ve CHP İnegöl ekibi, bölge sakinleriyle sohbet ederek, şehrin ihtiyaçları ve beklentileri hakkında bilgi aldı. Ali Doğan, mevcut kültür parkının ihtiyaca cevap veremediğini belirterek, İnegöl'de doğal yaşam alanlarının artırılmasının önemine vurgu yaptı.

Whatsapp Image 2024 03 11 At 10.47.33

"Bu doğal yaşam alanın içinde yürüyüş yolları, kobit evleri, elektrikli bisiklet ve araçlarla gezme imkanı olan yollar, teleferik gibi bir çok içinde yenilikleri taşıyan bir doğal yaşam alan yaparak İnegöl insanına nefes aldıracağını, Ayrıca böylesi bir doğal yaşam alanın İnegöl’de olması ve mevcut alanların(Oylat) canlandırılmasıyla İnegöl’ü yurt içi turizmin uğrak yeri haline getireceğiz" dedi.

Whatsapp Image 2024 03 11 At 10.47.34 

Kaynak: Haber Merkezi