İnegöl'de 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için CHP Parti Meclisi tarafından alınan kararla belediye başkan adayı belli oldu. CHP İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından yapılan resmi açıklamada, partinin belediye başkan adayının Ali Doğan olduğu belirtildi.

CHP İnegöl Belediye Başkan Adayını Belirledi: Ali Doğan

Parti Meclisi'nin aldığı kararla birlikte CHP, İnegöl halkına Ali Doğan ile seçimlere gitme kararı almış oldu. İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Partimizin belediye başkanı adayı olarak Ali Doğan ismi kesinleşmiştir" ifadesi kullanıldı.

İnegöl Yenice 19 Mayıs Ortaokulu'ndan büyüleyici yılsonu sergisi İnegöl Yenice 19 Mayıs Ortaokulu'ndan büyüleyici yılsonu sergisi

CHP İnegöl'de Ali Doğan İle Güçlü Bir Yerel Seçim Stratejisi Belirledi

Ali Doğan, İnegöl'ün yerel yönetiminde deneyimli bir isim olarak biliniyor ve CHP'nin İnegöl için belirlediği aday olarak öne çıkıyor. İlçenin sorunlarına çözüm bulma ve yerel yönetimde daha etkin bir rol oynama amacıyla adaylık başvurusunu gerçekleştiren Doğan, CHP'nin güvenini kazanarak partisinin belediye başkan adayı olarak belirlenmiştir.

İnegöl Seçmeni, CHP'nin Adayı Ali Doğan ile Yeni Bir Döneme Hazır

Adaylık sürecinde CHP İnegöl İlçe Teşkilatı, partililer ve İnegöl halkının da görüşleri değerlendirilerek yapılan bu tercih, CHP'nin İnegöl'de güçlü bir adayla seçimlere katılma stratejisini yansıtmaktadır.

CHP İnegöl'de Ali Doğan'ı Belediye Başkanlığı İçin Destekliyor

Ali Doğan, önümüzdeki seçim sürecinde İnegöl'ün ihtiyaçlarına yönelik projelerini kamuoyuyla paylaşacak ve seçmenlerden destek isteyecektir. 31 Mart'taki yerel seçimlerde CHP'nin İnegöl adayı olarak yarışacak olan Ali Doğan, ilçenin geleceğine dair vizyonunu ortaya koymak amacıyla çalışmalarına hızla devam edecektir.

CHP de İnegöl Belediye başkan adayı belli oldu

Editör: İHSAN KURAN