Yerel seçimlere sayılı günler kala İnegöl'de siyasi hareketlilik devam ediyor. CHP İnegöl Belediye Başkanı adayı Ali Doğan, seçim çalışmaları kapsamında İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada, İnegöl için hazırladığı projeleri ve vaatlerini anlattı. Doğan, İnegöl'ün karşı karşıya olduğu çeşitli sorunlara çözüm getirecek kentsel dönüşüm, deprem hazırlığı ve hava kirliliği gibi konulara değindi.

Chp Başkan Adayı Ali Doğan İnegöl'de Ekmek 1 Tl Olacak

Özellikle ekonomik vaatler arasında dikkat çeken ekmek fiyatını 1 TL'ye indirme sözü, İnegöl halkı tarafından ilgiyle karşılandı. Doğan, "İhtiyaç sahiplerine yönelik 1 TL'den ekmek sağlayacağız" diyerek sosyal belediyecilik anlayışını vurguladı. Bu projenin yanı sıra ilkokul öğrencilerine beslenme çantası dağıtımı, yaşlılara ücretsiz kahvehane hizmeti, halkkart sistemi ve içilebilir su temini gibi sosyal projeler de vaatler arasında yer aldı.

Genç Gazete İnegöl'de Ekmek 1 Tl Olacak

Hamzabey Oğlu Derviş Mehmet Bey kimdir? Hamzabey Oğlu Derviş Mehmet Bey kimdir?

100 yıllık imar planı ile kenti geleceğe taşımayı hedefleyen Doğan, otopark sorununun çözümü için de çeşitli projeleri olduğunu belirtti. 

Editör: Umut Gökdaş