Bursa'nın işlek caddelerinden birinde, sıradan bir günün sıra dışı bir olaya ev sahipliği yaptığına tanık olduk.

Giyim mağazasının önündeki mankenler arasında, cansız bir manken gibi hareketsiz duran bir genç, yoldan geçenlerin en beklenmedik anında hareket ederek onları korkuttu. Bu şaka, çevredekileri hem şaşırttı hem de güldürdü.

Genç Gazete Cansız Manken Şakası Kimini Güldürdü Kimini Kızdırdı (1)

Bu ilginç şakayı gerçekleştiren genç, yaklaşık 6-7 saat boyunca mankenler arasında hiç kıpırdamadan bekledi. Amacı, yanından geçen insanlara sürpriz yapmak ve bu anları videoya kaydederek sosyal medya hesaplarından paylaşmaktı. Paylaşılan video kısa süre içerisinde büyük ilgi gördü ve izlenme rekorları kırdı.

Vali Demirtaş'tan jandarma ve polis kursiyerlere ziyaret Vali Demirtaş'tan jandarma ve polis kursiyerlere ziyaret

Mankenin aniden hareket etmesiyle karşılaşan vatandaşların tepkileri oldukça çeşitliydi. Kimi güldü, kimi şaşkınlıkla geri adım attı, kimi ise duruma öfkeyle yaklaşarak mankene vurmaya kalktı. Ancak, durumun bir şaka olduğunu anladıklarında çoğu kişi kahkahalarla güldü.

Genç Gazete Cansız Manken Şakası Kimini Güldürdü Kimini Kızdırdı (2)

"Bir anda hareket eden mankeni görünce çok korktum ama sonra her şeyin bir şaka olduğunu anlayınca kendimi gülmekten alamadım," Bir vatandaş

Cansız manken şakasına maruz kalan vatandaşların videolardaki komik tepkileri, sosyal medyada yüzlerce beğeni ve yorum aldı. Olay, yerel halk arasında günün konusu olurken, video sosyal medyada hızla yayıldı.

Genç Gazete Cansız Manken Şakası Kimini Güldürdü Kimini Kızdırdı (3)

Kaynak: İHA