Beşiktaş’ın Mohamed Salah transferi için yürüttüğü görüşmelere ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı. A Spor Muhabiri Efecan Öztaş, Mısırlı futbolcunun siyah-beyazlı takıma gelmek istediğini ve transfer sürecinde gözlerin oyuncunun menajerine çevrildiğini söyledi.

Öztaş, Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ile Salah’ın menajeri arasında 21 Temmuz 2026 Salı akşamı kritik bir görüşme yapılmasının beklendiğini aktardı.

Mohamed Salah Liverpool Fc 2025 26 1771147416 189690

Salah’ın Beşiktaş’a gelmek istediği öne sürüldü

Canlı yayında transfer sürecine ilişkin bilgi veren Efecan Öztaş, Mohamed Salah’ın Beşiktaş forması giymeye sıcak baktığını belirtti.

Mısırlı yıldızın eşinin de İstanbul’da yaşama fikrine olumlu yaklaştığını ifade eden Öztaş, oyuncu cephesinde transfer isteğinin bulunduğunu öne sürdü.

Serdal Adalı menajerle görüşecek

Transferde belirleyici aşamanın Salah’ın temsilcisiyle yapılacak görüşme olduğu kaydedildi.

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ile oyuncunun menajerinin akşam saatlerinde bir araya gelmesinin planlandığı aktarıldı.

Menajerden 6-7 milyon avroluk komisyon talebi

Öztaş, Mohamed Salah’ın menajerinin transfer için yaklaşık 6-7 milyon avro komisyon istediğini söyledi.

Yüksek komisyon talebinin görüşmelerdeki en önemli başlık olduğu, tarafların bu konuda uzlaşmaya çalışacağı belirtildi.

“Olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum”

Transfer sürecine ilişkin değerlendirmede bulunan Öztaş, görüşmelerin olumlu yönde ilerlediğini düşündüğünü ifade etti.

Mohamed Salah transferi henüz resmiyet kazanmazken, akşam yapılması beklenen görüşmenin ardından sürecin daha da netleşmesi bekleniyor.

Kaynak: aspor.com